Effektiv morgon

Jag gick upp i morse och bakade en ckokladkladdkaka, fixade i ordning mig när den stod i ugnen, slickade i mig smeten som blev över i skålen, promenerade iväg till läkaren för lite provtagningar, åkte till jobbet. Ni sitter jag här på jobbet och klockan är 9.30.... har jag inte varit effektiv?

Jag brukar inte baka halv sju på morgonen men idag är en väldigt speciell dag. Det är min sista dag på jobbet. På måndag kommer jag förhoppningsvis komma ihåg att åka en annan väg till jobbet. Vore ju lite pinsamt att dyka upp här när jag faktiskt har slutat och dessutom komma försent första dagen på mitt nya jobb som följd. Till lunch idag så får jag sushi, yes =). Min avdelning ska gå iväg tillsammans. På eftermiddagen så vispar jag grädde och tar fram kakan. Till skillnad från den mannen som lade hasch i en kaka han bjöd på på jobbet, för att det skulle bli lite kul, så har jag endast naturliga ingredienser i min =). Alla kommer garanterat att få en rejäl sockerchock.


Jag ville bara ta det lugnt...

Idag drog jag in till city ett tag på eftermiddagen för ett läkarbesök. Jag tog t-banan från jobbet och satte på lite härlig musik och läste en tidning. Efter en stund märkte jag att jag hade satt mig mittemot en konstig gubbe som satt och harklade sig och pratade för sig själv, så jag höjde volymen för att få lugn och ro. Jag drog en lättnadens suck när han gick av efter ett par stationer. Då kom nästa på! En knäpp, halvgalen, konstig sak som ABSOLUT skulle prata med mig. Jag sade att jag inte var särskilt intresserad av konst och att jag hellre ville lyssna på musik. Då fortsatte han och undrade om jag kanske gillade Limericks instället? Men hallå!!!! Han rabblade ungefär 5 limericks och övergick sedan till dikter. Sedan skulle vi kolla på foton som han tagit (fina) och jag skulle hålla i hans kamera som var från 1976. Inte var det någon lugn och skön resa inte...

Dagens jippi

För er som har missat det så är det en ny kategori som uppfanns av mig när vårkänslorna började komma.

Onsdagens jippi:
Jag behöver INTE laga middag ikväll utan skall dra till mamsen efter jobbet och äta middag, jippi! =), De som känner mig vet mitt förhållande till matlagning. Vi har gjort slut ett antal gånger kan jag lova!

Oj oj, här måste skrivas

Pratade med S för ett tag sedan och hon tyckte att jag varit dålig på att uppdatera bloggen. Jag förklarade att blogg legat nere och att man inte har kunnat blogga på flera dagar. Hon tyckte att jag just därför borde ha massor att skriva om, men att det bara fanna ETT inlägg som hon inte hade läst =).

Jag får helt enkelt skärpa mig och blogga mer. Men när? Jag jobbar och är ute på en massa äventyr. Känns som att jag aldrig e hemma. Ska jobba på en förbättring, lovar sis!


Nu kan vi blogga igen - yes!

Nu fungerar ju blogg igen och jag tror att många har haft abstinensbesvär hela helgen =). Jag tyckte att det var jättetråkigt att inte kunna läsa alla skojsiga bloggar som jag brukar följa.

I söndags var jag barnvakt åt brorsans barn och fick nöjet att laga middag när jag kom (Jag älskar inte den sysslan, haha). Som tur var gillade båda tjejerna maten och var jättegulliga hela kvällen så att den gamla fastern inte blev slutkörd, hehe. Jag promenerade både dit och hem i det vackra vädret. Det är så underbart att vårkänslorna börjar komma!
image320image319
Påväg till brorsan så var jag tvungen att fota min resedryck och ett fint berg...

Sminktävling =)

Nu fungerar äntligen blogg igen =). Börjar med att vara med i en sminktävling som du hittar här
image317

RSS 2.0