Don't forget!!!

Du vet vad jag pratar om, Gossip Girl såklart. Du kan glömma att äta, duscha eller vafasen du vill, men kl.20 så bänkar du dig framför TV'n =)
https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/130580/images/2008/image_gallery2_1200852561_11142691.jpg

Idag så vänder det

Jag kommer att hålla mig frisk länge nu. Idag så vänder det för det har jag bestämt. Jag e så less på att bli jättesjuk var 11:e vecka. Det påverkar jobbet, gör att jag blir deppig osv.

Det känns så skönt att det är slut på det nu =) Följande åtgärder skall jag vidtaga:
- Äter mer frukt och grönsaker
- Hemmagjord smoothie minst 3ggr/vecka
- Hålla igen med alkoholen
- Inte basta så ofta
- Vara ute i luften mer
image272
Bilden tog jag på Kolmården i somras när jag å O var på roadtrip

Klickade hem ett par armvärmare

Klickade hem ett par armvärmare för några veckor sedan, jättemysiga =). När jag bläddrade i tidningen "Sofis mode" för en stund sedan så fanns de med där som en av de "40 bästa nätköpen".

Haha, ibland så lyckas man träffa in några pärlor innan någon annan har sett dem =).

image270
image271

Jag e kär =)

Jag har just kollat in COCOO's nyheter och det finns sååå mkt snyggt. Får man köpa allt? Du hittar länken till deras fina smycken till höger en bit ned. Jag kan förstå att deras smycken säljer så bra, och priserna är sådana att du å jag kan köpa dem ;-). Så brukar det ju inte vara...

Och du, vet du om att de ordnar smyckeskvällar också? Jag å min syster skall ordna en sådan snart och då kommer de hem till en och visar alla fina saker som de säljer. Det kommer nog att bli succé =)

De här klockorna blev jag extra förtjust i. Hiss eller diss?



Det e inte sant!!!

http://www.corren.se/archive/2008/2/16/jlbu69z4yewqw59.xml
Fick en sån fin julklapp av O som vi längtat så till. Nästa lördag skulle vi ha en heldag som skulle avslutas med musikal "London - the musical". Vi har lyssnat på musiken på internet och blivit kära i låtarna. För 10 min sedan ringde hon mig och berättade den hemska nyheten. De har lagt ned hela skiten efter 7 föreställningar. Arrangören bakom verkar ha gått i KK och de som köpt biljetter får nog inte tillbaka några pengar =(.

Vi som har längtat så! Det känns jättetrist och ingen rolig avslutning på helgen. Tror jag kryper ned till kojs och tycker synd om oss ett tag...

AG ÄLSKAR DEJ

image266

... så står det nu. Jag hann fota bilden och ropa in J. Jag sade att det var till honom, han sade va fint och frågade om han fick äta. Sedan tog han j:et och började knapra. Jag sade att han väl kunde ha tagit vilket kex i påsen som helst eftersom det tog mig en halvtimme att hitta alla bokstäver till "jag älskar dej" och då sade han "åh, finns det fler och dök ned i påsen med kex". Så gick det när jag försökte vara lite gullig. Konstigt att jag inte e det så ofta, haha.

Det står roliga citat som barns sagt om kärlek på baksidan av paketet.
En personlig favorit är:
Kärlek är löjligt, men jag kan tänka mig att prova på det någongång"
Royd, 9år

Hemma hos Tess

Nu e vi 7 tjejer hemma hos Tess å snart sätter Singstar igång =). Jag e laddad!!! Som vanligt kommer ingen att ha en chans mot mig, haha

Nej, dax att vara social igen.

Kram!

I'm alive

Oj, har varit på rymmen i några dagar och inte bloggat alls =(. Har inte suttit vid datorn överhuvudtaget efter jobbet eftersom det har varit så stressigt i ungefär en vecka. Men nu är jag tillbaka med nya krafter =). Jag har många skojiga bloggar som jag måste läsa igenom för att inte missa vad som hänt.

Mina senaste dagar: sade upp mig på jobbet, lite nervös inför det nya, stressigt på jobbet, handling med brorsan inför hans dotters kalas i fredags, kalas för 14 5-åringar i lördags, 30-årsfest på kvällen (som för övrigt var jättetrevlig), musikalen "Rivierans Guldgossar" på söndagen, marknadsundersökning efter jobbet idag + det obligatoriska "Gossip Girl". Mycket har hänt, men det mesta har varit skoj =).

Hur mår ni?

Kvällens inköp, Lee Staffords "torrschampo, oily roots" 85: - Åhlens:
image264

Längtar till sommaren, till värmen, när man e brun

Bara så att ni vet...

Åh, den här vill jag vinna =)

Nu måste jag bara testa lyckan, inför alla hjärtans dag å allt. Behöver lite hjälp på traven eftersom jag inte e så värst romantisk av mig. Men nu kan jag ju få chansen att få bjuda J på hjärtformade saker =)

Tävlingen anordnas av Junitjej
image261

Så gulligt

Det kom en kollega in till mig nyss och sade såhär: "Du måste gå och prata med din chef för hon skickar en massa mail med virus till oss. Det står att du ska sluta och det kan väl inte stämma?"

Var inte det fint sagt?

Skräckblandad förtjusning

Idag gjorde jag något som på ett sätt kändes som det värsta jag någonsin gjort. Jag mådde så illa efteråt att jag var tvungen att springa in på toaletten för att lugna ned mig.

Jag sade upp mig. Jag har ett bra jobb med underbara arbetskompisar men jag måste följa min dröm. Och drömmen blev sann när jag igår tackade ja till en ny tjänst. Jag är så förväntansfull och är beredd att jobba järnet för att nå långt =).

Här kommer jag!

Jag är en av 260 000 =)

image189
...som såg Gossip Girl förra tisdagen. Var du också en av dem? Ikväll får vi se del 2 av 13 - jag längtar!!! =). Du tänker väl inte missa?

De nya TV-serierna har svårt att få tittare. Jag tror att det beror på att det är så lätt att ladda ned avsnitten, men Metro skrev idag såhär: "Här är TV-serierna som alla pratar om men ingen ser - förutom nördarna".  Nu är det alltså officiellt, jag är helt enkelt en riktigt nörd, haha *S*




 


Körde slapparstilen idag

Idag blev det måndagsoutfit - lite slappare, lite skönare =)
Körde ett par jeans med fickor som sitter lite längre ned samt en topp men tryck från Gina T samt en skön kofta över. Var sååå trött imorse så outfiten blev inte så genomtänkt. Men, man kan väl inte alltid vara toppensnyggt klädd? *S*

Och nej, kan inte fota...har redan myskläder på mig.


Dagens produkt

Jag är beroende av Smith's Rosebud Salve som ligger i min låda på jobbet och skriker efter mina läppar. Om du blir sugen på att testa så kan du hitta den på Blush.
image260

Gårdagens outfit

Ursäkta den taskiga kvalitén.. men mobilkameran gjorde sitt bästa


Dagens shopping

Inte så spännande eftersom det är svårt att hitta roliga saker på Ica Kvantum =). Premiärkoppen står framför mig och det smakar yummie.

Rooibos är koffeinfritt, tanninfattigt och mjukt fyllig hälsodryck
image257

Helgen i korthet

Har inte blivit så mycket bloggande i helgen, för det har varit fullt upp från morgon till kväll. Såhär såg min helg ut i korthet:

Fre: Myskväll med T, Let's dance och American Idol, godis & inköp av pysselmaterial
Lör: Sovmorgon, iväg och handla presenter, yakiniku till middag och sedan FEST! En skojsig hemmafest med bål och öl =)
Sön: Bakis, Sovmorgon, iväg till Ica för att handla, illamående (skyll dig själv), bakning av kaka som skulle med till brorsan och kalaset, dödstrött, middagslagning (som gick åt h-lvete) och nu lite bloggning.

Om jag har söndagsångest? Svar ja

Inflyttningsfest ikväll

Gjorde iordning vinaren som vi ska ha med oss ikväll så att den blir lite mer personlig. Tycker det är så tråkigt att köpa en färdig påse till flaskan. Vågar jag ge bort den här?
image256

Dagens vill ha

Ge mig hemskt gärna de här pumpsen från Asos, men glöm inte att samtidigt skicka med ett par kryckor eftersom jag med största sannolikhet kommer att bryta benen. Tycker i alla fall att de är väldigt coola. De gör sig så otroligt bra till svarta byxor.
image253

Let's dance och tjejsnack

Träffade en kompis efter jobbet och vi var inne i en hobbyaffär och på Pearl & chain för att handla lite saker till ett gratulationskort som jag ska göra och lite nya pärlor till min kompis. Planen var att vi skulle kolla på Let's dance och pyssla lite samtidigt. Vi gick runt i affärerna jättelänge och promenerade hem när de stängde kl.20. Vi handlade lite mat och godis på vägen hem och satte oss i loggian för att se på TV och tände lite ljus för den rätta fredagsmyskänslan.

Tror ni att det blev ngt pyssel? Nej, vi orkade inte, haha. Vi var så slut efter att ha gått runt och handlat allt som vi behövde =). Jag föreslog att vi nästa gång ser till att ha handlat det som vi behöver så att vi faktiskt orkar med att vara kreativa. Har därför inga färdiga smycken eller kort att visa upp för tillfället.

Åh, vilken rolig kommentar =)

När min kompis hade åkt hem så läste jag denna kommentar på min blogg: "Hej :D du vann tävlingen i min blogg! Maila din adress så kommer jag att skicka vinsten så fort som möjligt :P"

Det var precis vad jag behövde =) Titta in hos Emelie och se vad jag vann. Tusen tack tjejen!!


RSS 2.0