"Underbar och älskad av alla..."

... och på jobbet går det också jättebra. Det skulle kunna vara ett citat ur min självbiografi men är titeln på filmen som jag och mamma såg på bio ikväll. Jag känner igen mig i beteendet att det viktigaste i livet är att "vara en duktig flicka och vara omtyckt att de flesta".



Nu ska jag inte bli djup såhär på fredagskvällen utan helt enkelt säga att filmen var jätteskoj =). Vi skrattade och höll för ögonen när det blev för pinsamt. En skön å lugn fredagskväll med andra ord! Mamma tackade för förra årets Mors dagspresent när vi skildes åt. Bättre sent än aldrig heter det väl?

Jag svarar på utmaningen =)

För alltför längesedan blev jag utmanad av Cecilia och jag hoppas att det inte är försent att agera =). Om man antar utamaningen skall man göra följande: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.

1. Jag tyckte inte om att leka med dockor när jag var liten; de var helt enkelt för hårda. Go gossedjur!
2. Mysiga hemmakvällar är lika härligt som en skön utekväll
3. Jag tvivlar på mig själv minst en gång om dagen
4. Att gå upp tidigt på morgonen är riktigt hemskt och plågsamt
5. Jag är en känslomänniska
6. Ormar gör mig rädd
7. Jag älskar att umgås med familj och vänner
8. Jag känner mig ofta förvirrad när det gäller olika val i vardagslivet


Jag känner ju knappt några som har en blogg....så Sandra...du får bli den jag utmanar =)

Jag överlevde och har inte blivit avskedad

Nu kommer svaret för er som undrat :)

Jag höll mig vaken hela dagen i tisdags och imorse ringde klockan 05.40 igen....det var dax att gå ut i mörkret och gå. Det första jag tänkte när klockan ringde var "tur att jag MÅSTE gå ut eftersom jag inte e ensam. Annars skulle jag somna om på 10 sekunder eller mindre".

Idag har jag varit på Scrapkurs 2 med Olivia. Helt plötsligt har jag börjat tycka om att skapa med händerna och inte bara att träna, festa, köpa rosa saker och surfa. Jag e mer död än levande för tillfället och ser fram emot att det är fredag imorgon. Tänker lägga mig tidigt och sova lääääänge. Måste ladda inför lördag ;).


Stavgång och deppiga låtar

Lyssnar på deppiga låtar...det måste man få ibland. Imorgon ringer klockan 05.40, för jag ska gå stavgång med min mamma mitt i natten....

Återkommer med rapport imorgon kväll om huruvida jag höll mig vaken på eftermiddagen eller ej.

Skämtar de eller!

Jag höll på att få en hjärtattack, hade jag bott i USA hade jag lämnat in en stämningsansökan mot Aftonbladet och förmodligen vunnit. De publicerar en artikel med världens absolut FINASTE och COOLASTE dator vilket resulterar i ett VILL & MÅSTE HA.

Det är det finaste jag någonsin sett och datorn jag just sitter och skriver på känns fulast i hela världen. Snälla Gud eller någon annan som lyssnar, låt mig få bli ägare till en av nedanstående skänheter!

image72

Hello Kitty fyller 30 år i år - ett stort G R A T T I S ! ! ! !

Elvis - han e kung

Javisst, sångkungen Elvis var i en klass för sig, men med rubriken ovan så menade jag  Elvis i Metro. Han e grym!!!

image71

Jag kan absolut köpa att killen inte vill att vi ska kalla hans "allra heligaste" för söt, eftersom det för tankarna till en liten mjuk kycklingunge. Men vad vill han att jag ska säga? Oj, det där var grejer det, eller du måste ha svårt att få plats i kalsongerna?

Ge mig gärna några bra råd om jag skulle hamna i situationen när jag håller på att säga söt men snabbt ändrar mig och måste komma på något annat. Jag är nämligen en typiskt sån tjej som tycker att saker är just söta och mysiga :).

Roadtrip to Kolmården

Det var riktigt kul med en roadtrip sådär spontant och hastigt =). Vi kom iväg senare än planerat och när jag hämtade min kompis en bit söder om stan så började det redan bli mörkt. När hon satte sig i bilen så konstaterade vi att vi inte skulle klara oss utan middag hela vägen till Nävekvarn (det hette visst så där vi skulle bo) så vi tog ett första stopp i......håll i er nu....Södertälje! Vi kom inte särskilt långt med andra ord....

Sedan körde vi i mörker och fick ringa och säga att vi skulle bli lite sena, så de lämnade en nyckel till oss i en brevlåda utanför huset. Vi kom fram strax efter halv tio. Vi bäddade, drack lite cider, började fotograferingen och somnade.

På Kolmården var det jättemysigt. Gratis e jättetrevligt och Olivia charmade killen i linbanekassan så att vi fick åka gratis där också, haha. Här kommer några godbitar.....kortet när jag hånglar upp björnen Bamse finns på Olivias kamera men jag ska tigga till mig den ;)

Vad hände i korta drag?
- Vi åkte på en kolsvart väg med vatten på ena sidan och en mystiskt parkerad bil på höger sida - då myntades namnet "Roadtrip to hell" eftersom jag trodde att vi skulle få motorstopp och bli styckmördade och kastade i sjön (kollat på föööör många skräckisar kanske?)
- Olivia fick charmpoäng när hon fixade in oss gratis på linbanan :)
- Nudlar till frukost och smörgås till lunch
- Olivia kom på att vi var värre än japanerna på att fota
- Det var upphåll ändå tills vi var på väg till bilen för att åka hem, yes!
- Det regnade och blixtrade på hemresan och det gick knappt att se vägen
- Vi tog rast på Mc Donalds någonstans på vägen hem - och det var en störd tjej som jobbade i Mc Driven. Vi trodde vi skulle få beställa i första luckan, men tydligen skulle vi gjort det tidigare och det var hon noga med att berätta. Men hon var "snäll" och gjorde ett undantag för oss, bara att vi kom ihåg att göra rätt nästa gång. Tror hon på fullaste allvar att vi kommer att besöka den hålan igen?

Bergsprängaren :)








Kolmården - here we come!!!!!

Jag har vunnit! Alltså, inte typ 20 miljoner på Lotto utan en tävling i tidningen City (men jag e säkert lika glad som en som vunnit massor av pengar.)

En nära vän behövde piggas upp och jag bestämde att vi skulle åka till Trosa imorgon och sova över till lördag. Det skulle bli en lugn och mysig tjejhelg med mycket prat och kanske ett glas gott vin. Jag hittade inget ledigt rum till rimligt pris så jag bokade in oss på ett vandrarhem nära Mariefred istället.

Men igår såg jag DEN! Den är tävlingen i tidningen City. På lördag är det "Expressens dag" på Kolmården och man kunde vinna inträdesbiljetter. Jag skrev en slogan och skickade in - och vann! De ringde mig ifrån Expressen idag och meddelade nyheten =). Så nu styr vi till Kolmården istället och jag har bokat plats på ett nytt vandrarhem.

Kolmården - here we come!!!

image56

Det händer inte

Vissa dagar ska man helt enkelt bara ligga i sängen och trycka för att inte riskera att bryta benet, få hjärnskakning, riskera översvämning eller andra farliga saker.

Igår var en sådan dag. Vi skulle göra fint här hemma och hade bjudit över Perre och hans slagborr. Vi skulle sätta upp lite nya saker som vi hade köpt. Gardiner i loggian kom upp, i sovrummet kom en spegel, krokar och en hylla upp och i vardagsrummet justerades dörrarna till bokhyllan. Frid och fröjd tycker väl ni?

Allt var super till det att jag skulle stänga sovrumsdörren (det är en skjutdörr). Den gick inte att stänga. Det som vi satt upp satt fast i dörren. Väggen där hyllan och spegeln satt är typ 1 cm, sedan kommer själva dörren, som var öppen när vi satte upp alla saker. IQ FISKMÅS!!! Vi har skotthål i dörren som nästan har gått igenom till andra sidan! Den är förstörd!!! Sedan har vi några snygga hål i väggen också.... Nu är min fina nya sminkhörna nedtagen.
Det var inte nog med det utan katterna bestämde sig för att vara överjävliga hela natten och terrorisera oss. Trisse öppnade dörren och kom in till sovrummet hela tiden. När vi skulle slänga ut honom gömde han sig under sängen, varje gång. Lät vi honom vara kvar inne hos oss så öppnade han fönstret mer än vi ville vilket skulle resultera i att vi frös ihjäl. När man äntligen fick sova (med stängt fönster och svettningar) så vaknade man av ett högt KRASCH. Nya lampan i loggian gillade de visst inte, så den hade de i golvet i tusen bitar....

Någon som vill ha våra katter? Ni får 500: - /katt =) Förresten, vi säger 1000:- /katt vid snabb affär!

Födelsedagsfesten...

...e jag jättenöjd med =). Det kom 20 personer, folk var glada, drack goda drinkar, dansade, sjöng Singstar och spillde över hela lägenheten *S*. Den sista gick strax efter halv sex och jag kommer ihåg att klockan var 7.20 när jag lade mig på kudden...

TUSEN TACK TILL ER ALLA FÖR ATT NI GJORDE FESTEN SÅ ROLIG!!! OCH TACK FÖR DE FINA PRESENTERNA DESSUTOM =)

Här kommer några bilder:


RSS 2.0