Lite "Egyptian Magic" på kvällskvisten

Denna vill jag beställa =)

Har hittat den på http://www.accessora.se/ för 298: -

image19

Krämen används av makeupartister, kändisar och supermodeller över hela världen, bland annat har Kate Hudson och Karolina Kurkova denna produkt som en utav sina favoriter. Krämen består enbart av naturliga ingredienser; Bivax, olivolja, honungsbipollen, bidrottningsgelé och pollen extrakt. Antikens Egyptier använde samma ingredienser för att få len och frisk hud.

Egyptian Magic kan användas från topp till tå på hela kroppen. Krämen fungerar utmärkt för att ge fukt åt torr hud eller torrt hår, som läppbalsam till fnasiga läppar, till torra händer, armbågar eller hälar. Fungerar även som makeup underlag och den lindrar huden efter rakning, solsveda och insektsbett.

Tur att jag har Hello Kitty!




Jag är lite ledsen och sur....har ont i magen och stånkas med feber. Grrrrrrr!!!!! Dessutom har min Hello Kittyplånbok gått sönder =(....

Jag vet att tankens kraft är stor och att man skall tänka positivt, men just nu skiter jag i det och är sur ändå. Och genast känner jag mig lite gladare =). Tur att jag kan kolla på alla fina Hello Kitty saker som finns också!

Jazzfestivalen

Jippi, ska på Jazzfestivalen och se bla Laleh och Ziggy Marley. Har fått gratisbiljetter av jobbet så att jag kan ta med mig några kompisar också. Härligt!! Och kusinen skall med också :)

image7

Kjam!

I min hjärna

Just nu i min hjärna:

- Alla kommande sommarfester :)

- Roliga vardagskvällar (scrapkurs, grillning, träning, middagar, fika, ölkväll, singstar)

- Bilprovning (min första)

- Beach 2008 (pågående sommar är redan körd som vanligt...)

- Att jag inte orkar duscha ikväll, men vet att jag orkar ännu mindre imorgon bitti

Paketet har kommit fram :)

Oscar skrev att paketet har levererats. Vid närmare eftertanke så beskrev han inte innehållet i paketet, men jag hoppas att det är min kamera. De har i alla fall dragit pengar på kreditkort...

*åh vad jag ska fota på alla sensommarfester*

Nej förresten...jag kommer bara att supa bort den. Får satsa på engångskameror och använda min "nya fina kamera" på mer sofistikerade tillställningar ;)

Himlen är oskyldigt blå...

...tipsade en nära vän till mig om (du vet vem du är :))

"Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns"  är en fras i sången som kännetecknar mig ganske bra.

Jättefin låt som Ted Gärdestad har skrivit

www.kramamig.nu

Det kunde jag inte tro. Jag blev "veckans tipsare" med mitt romantiska tips :). Jag som inte ens är särskilt romantisk, trodde jag i alla fall....

Glad blev jag i alla fall.

http://www.kramamig.nu/romantik/arkivet/index.asp?page=veckans



RSS 2.0