Bolagret - riktigt trevligt

Idag var vi på "Bolagret" efter jobbet och köpte lite saker =)........

Detta till loggian:



Denna lampa till vardagsrummet:



Den här spegeln var tänkt till sovrummet, men den var slut :(



Sedan blev det några gröna korgar till loggian och en ny papperskorg till badrummet....

Imorgon ska jag till Ikea om jag e lite piggare. E trött på att vara förkyld och hängig. Vill ju vara ute å ha skoj och inte vara tråkig i mysbyxor :).

Prit, prit, prit å lite snacks =)

Drickan e inköpt, så ingen skall behöva vara törstig på lördag. Tänkte åka och köpa snacksen idag, men ångrade mig för ett tag sedan. Jag tänker vänta till på lördag faktiskt för att vara säker på att jag (eller egentligen någon annan, nämner inga namn) inte skall äta upp allt =).

Denna någon kom på den briljanta idén att vi borde ha mera "goda saker" hemma (läs:rån, kakor) som "alla andra" har. Jag frågade vilka dessa alla andra var och ifrågasatte också hur detta skulle kunna gå till. Jag vet ju bara om jag tittar på mig själv att jag inte kan gå runt i lägenheten och veta att det finns en kakburk som för en gångs skull e full utan att gå och nalla i den. Mycket riktigt tog allt slut på en pisskvart typ och då frågade jag något i stil med "Vi kan ju inte köpa en massa smaskens och tro att det skall finnas hemma när vi får besök utan vi får helt enkelt köpa det när vi vet att det skall komma folk, eller hur?" Han hade svar på det också.....vi får helt enkelt köpa mer!!!
Detta "mer" som vi köpte tog slut igår...

Internetshopping

Tro inte att du kan komma undan!!

Jag kom på den briljanta idén för ett tag sedan att jag skulle börja åka en väg hem ifrån jobbet som innebär att jag inte passerar stan. Själva syftet med vägombytet var att jag inte skulle kunna shoppa lika mycket då eftersom jag skulle åka från en håla till en annan. Tji fick jag! Internet erbjuder sååååå härlig (och bekväm) shopping. Du ska få några exempel: (allt från www.accessora.se)



image31 Steven Shein The Icecream Cone, 999,-




image32 Luxe Functional Compartment datorfodral, 399,-



image33Angela Gotborn Satin black, 195,-




Sedan skulle ett jorgubbssmycke a´la "Kenneth Jay Lane" inte sitta fel.....

Så passa er! Tro inte att ovanstående tips fungerar i verkligeheten. Enda medicinen är nog att stänga av internet, och hur kul är det på en skala???

Hello Kitty & bio på "lillördagen"

Titta på den fina bilden =). Hello Kitty och bio på samma kväll, inte illa
(tack Mc Donalds & SF). Sitter i mörkret och ska snart logga in på Facebook. Tess tycker att jag är seg med att lägga upp en bild på mig själv så jag måste skynda mig ;) (jag har haft hela 2 dagar på mig). Håll ut, jag ska stajlas och fotas i helgen hade jag tänkt, hihi.



Skäms aldrig över familj och vänner!

Jag får konstiga tankar och scenarier i huvudet ibland. Detta sker oftast när jag åker tunnelbana eller buss och inte har något att läsa. Idag, på vägen hem ifrån jobbet, tänkte jag hur det skulle vara att möta chefen ute på krogen. Jag menar inte en sådan utekväll när man dansar lite försiktigt på dansgolvet med en drink i handen utan en sådan kväll när man är ganska packad, vinglar, säger knäppa saker och är allmänt pinsam.

Jag funderade på hur jag skulle tackla en sådan situation på måndagen efter och kom fram till 3 alternativ:

1. Aldrig mera komma till jobbet
2. Sjukskriva mig i en vecka och hoppas att chefen har dåligt minne
3. Gå till jobbet och fälla en kommentar typ: "Oj, det var lite pinsamt att möta dig i lördags när jag var lite lullig, haha"

Gissa vad jag kom fram till! Helt plötsligt slog det mig en sak som min bror alltid har sagt till mig. "Skäms ALDRIG över din familj och vänner" Jag tror han menar att man inte ska skämmas över sig själv heller och stå för vad man gjort. Jag skulle alltså i fallet ovan inte göra någonting utan njuta av att jag hade en fantastisk kväll =).

Och tycker folk att jag var pinsam så är det deras problem, för förmodligen hade de inte lika roligt som jag eftersom de lade märke till vad jag hade för mig.

Usch, jag tror att jag har lite ångest över nästa helg när jag ska ha födelsedagsfest. Nej förresten......jag ska vara jättepinsam och ha skitskoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

Killisarna e hemma!!!!

Nu e de på plats igen och det känns som ett hem igen =). Nedan finns några bilder från kattpensionatet när vi hämtade dem idag. Trisse satt ute och blev jätteglad när vi kom. Han försökte ta sig ut ifrån stängslet. Josef låg och tryckte på en kudde på en hylla (vilket han gjort hela veckan). När han märkte att det var vi som kommit blev han överlycklig. Han gosade, slickade på handen och ville inte sluta kela.

Hela vägen hem skrek de ikapp. Högt och ljudligt blev vi utskällda för att vi lämnat dem ensamma =)

Men nu e allt som vanligt igen...hårigt  och eländigt men alldeles underbart!


Espania!

Nu e jag hemma igen från Spanien. Det var riktigt najs och varmt =). Våra resekamrater e kvar där nere och eftersom de har kameran så får ni hålla ut några dagar till....

Vi solade, badade, svettades, köpte skor och åt. Jag har druckit x antal liter läsk och lite öl, vin, drinkar m.m. Mörkt bröd kommer jag inte ihåg hur det smakar och fullkornspasta är ett minne blott.

Snart ska vi hämta "killisarna"!!!!!!!!!!!!!! Mina små (ja, inte så värst små förstås) katter har varit på semester ute på Ekerö. De har varit på ett kattpensionat med "all inclusive" och förhoppningsvis haft det lika bra som oss. Oscar har kommit hem med min kamera ifrån USA, så jag ska försöka ta några kort. Men jag är inte säker på att det går, för jag försöker ladda kameran via usb-porten (ingen aning om det funkar) eftersom laddaren inte fungerar i Svenska uttag. Annars blir det till att skaffa en adapter. Ska höra med brorsan hur han gjort eftersom han köpte en kamera till sig själv också.

Kram så länge på er alla!

RSS 2.0