Om jag jobbar lite på min image

... så kan jag snart kalla mig hårdrockare. Jag har färgat håret, igen. Igår blev det mörkbrunt och jag påminner om en hårdrockare. Måste bara förändra klädseln å sminket lite så ska jag nog kunna passa in i genren. Mamma tyckte att jag ska måla mig lite skarpare kring ögonen bara och ta hål i näsan.

Jag får se hur långt jag ska våga gå... men jag har kommit en bit på vägen i alla fall =)

Var e snön?

Jag vill ha julkänsla! Det är Lucia på torsdag men ändå känner jag mig som en brottsling när jag lyssnar på julmusik eftersom det känns som att det är oktober.

image82

Ge oss snö och snöbollskrig! =)

En dålig kompis?

Jag kom att tänka på Glempas igår när jag inte kunde sova. Glempas var min vita nalle med röd-, och grönrandig halsduk och mössa. Han var väldigt bra på att lyssna och var en uppskattad vän. Jag vann honom på en julmarknad och kommer ihåg hur lycklig jag blev.

Nu ligger Glempas i en svart sopsäck med andra gossedjur i en källare. Är det så man behandlar sina vänner? Jag är nog den sämsta kompisen som man kan ha.

Beslutsångest å lite deppig

Igår kväll var jag jättenere och idag känns det lite tomt. Jag hade hoppats på att kunna förklara det hela med att det var dax för "den kvinnliga månadsperioden" men icke sa nicke.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag är ledig men kan inte ta ett enda beslut. Jag kan för f-n inte ens bestämma mig för om jag vill baka eller åka å kolla på lite julklappar. Resultatet blir att jag inte gör något alls av alternativen för att inte riskera att välja "fel". Herregud...

Färgat håret...

Vinsten kom väl till pass. S hjälpte mig att färga håret i Berlin och såhär blev det...

Ibland så flyter det

Känner mig glad idag. Känner mig faktiskt väldigt glad =). Kom hem ifrån en toppenresa till Berlin natten till i tisdags och har semester veckan ut. Hela Berlin var julpyntad och överallt fanns små julmarknader med Glühwein och korv. Jag och syrran blandade kultur med shopping. Och shoppa gjorde vi med råge =). Tänkte se till att lägga ut några outfits senare. Dock får ni inte se de fina underkläderna som vi köpte ;).

Kolla mer vad som har hänt. Jag har vunnit en Spa-dag för mig och en kompis. Kan det blir mkt bättre???
Första pris... det har jag väntat på i hela mitt liv!!! Jag å O ska bada i träbadkar under bar himmel och basta i 2 timmar. Sedan ska vi äta lunch och efter det väntar en lyxansiktsbehanling + massage. "Jag längtar".

Ikväll skall jag träffa SH X 2 och dricka glögg å äta middag. Ska bli såååå himla mysigt.

Jag tyckte det var dax för ett positivt inlägg...

RSS 2.0