+ minus 0

image316Både jag och J började dagen nyttigt med träning på olika håll. Sedan var vi på Cosmonova, något som jag inte har varit på sedan jag gick i högstadiet. J hade fribiljetter som vi kände att vi borde utnyttja. Tyvärr var det ingen höjdarrulle - "deep Sea" kändes seg och småtråkig.
Nu har vi fått vår dos av Cosmonova för många år framöver.

Vi har just varit onyttiga och ätit Oatley vaniljglass med chokladmuffins som vi värmde i ugnen först så att glassen skulle smälta lite. Ett riktig, men gooood, kaloribomb. Borde ha gått + minus 0 i kalorimängd? Snart ska vi dricka en stor kopp te som lustigt nog heter "Forever young". Det var J som valde den sorten när vi var på Ica senast. Han var väldigt bestämd - åldersnoja kanske? ;)

Jag har inte bloggat ihjäl mig direkt

Har varit dålig på att blogga på sistone. Idag har jag tagit en långpromenad i solen, det var verkligen helt underbart. Jag och J åt lunch ute och vet ni vad jag har gjort mer? Vårstädat garderoben! =) Känns sååååå skönt. Visserligen finns det lite kvar att göra, men grunden är gjord och en del gamla trasor rensades ut. Fattar inte varför det är så svårt att göra sig av med vissa plagg. Det är ju bara ett stycke tyg. Förresten så skulle jag shoppa lite efter lunchen, men hittade INGENTING.

Varför gör man ALDRIG det när man verkligen vill shoppa?

Dagens jippi

En ny kategori i bloggen =)

Dagens jippi måste vara att det är UNDERBART väder ute. Soligt, ljust och alldeles underbart! Minus är dock att jag sitter inne på ett kontor. Måste ut en sväng på lunchen.

Snart smäller det!

image314Men mer vill jag knappt skriva eftersom man verkar få sparken om man bloggar om sitt arbete (artikel i dagens Metro Stockholm). Jag har bara 6 dagar kvar på mitt nuvarande jobb, sedan går jag mot nya utmaningar. Ska gå en halvdagskurs nästa vecka, så det är full fart framåt på en gång. Kul! =)
Ut med det gamla och in med det nya.

Bortskämd med att bo i Sthlm?

Sitter på jobbet och längtar tllls jag slutar och ska träffa T i stan. Jag tror att man glömmer bort att uppskatta Stockholm när man bor här. Allt finns på gångavstånd eller en kort bit bort. Jag har ju aldrig bott i någon annan stad utan är van vid att bo högst 20min med kollektivtrafiken till city. Varje dag påväg hem från jobbet så passerar jag smeten, folket, stressen =).

Ofta önskar jag faktiskt att jag bodde i en mindre stad ett par veckor om året och fick känna lugnet som jag ofta saknar =).

Är på jobbet...

... å sliter =)

Längtar hem till mat, soffan, alla killar (haha) och Gossip Girl. Kommer slappa järnet eftersom jag e helt slut efter en allför härlig påskledighet. Snart e det helg igen, längtar!

Missa INTE på TV ikväll

image313Kanal 5
kl. 20.00
So you think you can dance Scandinavia

TV4
kl. 20.30
Parlamentet (Björn Gustafsson e med ikväll)

Det e helt korrekt, ett av programmen måste man spela in =).

The day turned out well

... och jag e fortfarande kass på engelska =).

Gjort idag:
  • Slappat å deppat på förmiddagen
  • Tagit mig i kragen och kom på att jag inte tänker vara deppig mer idag =D
  • Ätit sushi med J och R, Yummie!
  • Kollat på filmen Jumper med samma killar + ätit godis
  • Väntar på att J ska bli klar i duschen, för då vi göra smoothies - MUMS!
Vad har ni gjort kära läsare?

Dagens vill ha

Jag har blivit såld på t-shirts med tryck. Det kryllar av dem i affärerna och på nätet. Denna tycker jag e cool, Amplified e märket. Kostar ca 600: -. På tok för mkt för en t-shirt tycker jag. Men snygg e den i alla fall =)
image312
Bild från Nelly.com

Slappardag

För en stund sedan var jag jätteledsen, orkar inte ens förklara varför. Blir så less ibland bara och deppig när man förstår hur läget ligger till. Efter ett tag bestämde jag mig för att det inte var värt att vara ledsen för, utan jag får istället börja prioritera annorlunda och inte bry mig om vissa saker. Hoppas att jag kan hålla det bara...

Såhär myser jag av ledigheten ;)
image311

Hängig = vilodag

Vaknade ganska sent idag, så nu har redan halva dagen gått. Känner mig hängig idag, mina ögon är alldeles glansiga. Tänker ta en liten promenad och sedan kommer en kompis till mig och J över, så blir det mat och film. Trevligt! Skulle fått besök nu på förmiddagen, men det blev inställt och då blir det alltid lite virrigt vad man ska göra...


Ropat hem en ny topp =)

För en stund sedan "vann" jag en auktion på Tradera. Ja, jag VANN auktionen men betalar för varan =). Jag fick betala 109: - + frakt vilket jag tyckte var ett superpris.

Nå, är det en hiss eller diss?
image310
Bild lånad av säljaren på Tradera

Dagens pyssel - ett litet kort

Scrappade just ihop ett litet kort som vi ska ta med oss till J's mamma imorgon när vi ska dit på lite påskfirande =). Vågar jag ge bort detta? Det är ju tanken som räknas, eller hur? =)
image309
image308

Mätt & nöjd

Nu har vi kommit hem från påskfirandet hemma hos min mamma. Det bjöds på god mat och en massa mumsigt efteråt. Jag är mätt, nöjd och trött. Påskharen hade också hittat hem till min mamma och lämnat ett halsband och scrapbookingtillbehör till mig =). J fick en snygg t-shirt. Vilken tur att påskharen inte bara ger paket till dem under 20, haha.

Nu ska jag försöka pyssla ihop ett litet kort. Ha det bäst!

Stå på er tjejer!

Jag blir så ledsen när jag läser vissa inlägg där tjejerna är ledsna för att vissa skriver elaka kommentarer =(. VARFÖR!! Vad är det för fel på vissa? Försök att inte ta åt er och bli ledsna! Det är inte er det är fel på utan att det är de som skriver som har dålig självkänsla och måste trycka ned andra för att må bättre.

Detta inlägg e till alla er fantastiska bloggare som förgyller vardagen! =)

Påskafton = god mat & familj

Idag är det påskafton med allt vad det innebär - god mat, familjen samlas, godis & mys =). Påsken är en ganska mysig högtid tycker jag, för det är inte samma stress som inför julen. Det viktiga är att man samlas och har trevligt tillsammans. Vad tycker ni? Glad påsk på er alla och se till att äta så mycket godis som ni bara vill - för man får frossa på påsken! =)

Rosa påsknaglar - I like (Nagerlack från H&M -riktigt bra faktiskt)
image307

Nyss hemkommen...

Musikalen var toppen, så jag e helnöjd =). Mikael Samuelsson spelade huvudrollen och hade en underbar röst och ett fantastiskt skådespeleri. Min favorit var nog ändå Sara Dawn Finer - fin röst och agerade bra. Kul! Nu e jag ganska mör, ska nog krypa till kojs om inte allför lång stund. Men jag fastnar säkert framför datorn som vanligt ;)

Snart dax för musikal

Ikväll blir det musikal med mamsen - Jekyll and Hyde ska vi se. Hoppas att den är bra och att musiken e vacker. Sara Dawn Finer är med bla och hennes röst tycker jag är fin. Brorsan och tjejerna åkte hem för ett tag sedan. När han var iväg och handlade så ritade vi och kollade på film. Törnrosa på ena tvn och Ett öga rött på den andra =). Tur att vi har ett extra tv-rum, haha. Innan var vi iväg och åt sushi, som vi alla älskar.
Såhär ser jag ut idag ;)


Se det snöar!

Det är verkligen vinter ute. Det verkar inte vilja sluta snöa. Pratade med brorsan för ett tag sedan och han och barnen skulle ut och leka i snön. Man kanske ska döpa om påsklovet till sportlov och tvärtom? Snart ska jag ned i tråkstugan och hänga tvätten som jag stoppade in för ett tag sedan. Skönt sen när det är över. Om ett par timmar ska jag vara barnvakt till brorsdöttrarna när brorsan ska fixa lite hemliga saker =). Vad ska ni göra idag?

Beyond Retro - är det inte skoj med vintage?

Beyond Retro, Stadsmissionen, Myrorna och alla andra roliga second-handbutiker. Är det inte skoj att kunna hitta saker som ingen annan har? Jag älskar att strosa runt bland alla coola saker i dessa affärer. Diggar folk som hittar den där speciella coola stilen med en perfekt mix av nytt och gammalt =)

BEYOND RETRO - det blev två väskor =)

Vilken underbar dag! Slappade på förmiddagen och mötte upp syrran på söder vid 14-tiden. Sedan köpte jag lite påskgodis till påskäggen och sedan tog vi en promenad genom söder och gick in på Beyond Retro. Köpte två fina väskor =). Den vita tänkte jag ha i sommar till ett par korta shorts och linne. Den svarta blir en perfekt vardagsväska i vår.
Vad tycker ni? Hiss eller diss?
image297image296
image298
image300

Shopping på skärtorsdagen

Såhär såg jag ut innan jag traskade iväg idag...innan jag visste om att jag skulle komma hem med två vintageväskor.
image302

Dagens vill ha - SYSTER

image293
Här kommer dagens vill ha i en ny tappning =). Systeryster önskar sig detta snygga halsband. Hon har ett liknande skärp i sin trench och detta halsband skulle passa in i outfiten. Hoppas att hennes böner blir hörda *S*. Halsbandet finns att beställa på Kyssjohanna.

Överraskning på sängen

image292Titta vad som låg å väntade på min sida av sängen när jag kom hem =). "Marsmallow pops". Åh, min älskling e borta hela kvällen/natten och tyckte säkert att jag behövde något gott att smaska på när jag är ensam. Så sött!!! Men, jag kommer ju inte att kunna äta upp min idol ;).

Ny mobil beställd

Denna kommer snart i min brevlåda =). Det var dax för mig med en ny mobil eftersom den andra e hela 1,5 år gammal *S*. Skämtåsido, jag hör inte när det ringer trots att jag har den på högsta volym. Ska bli intressant att se om det är min hörsel eller telefonen det egentligen är fel på.
image290

Skärtorsdag

Så var det påsk igen, mysigt! Trist bara att jag inte kan påskpynta pga mina kattmonster =). Blommor äter den enaimage289 och blir förgiftad (har hänt). Påskris välter de, små söta tuppar och kycklingar blir skojsiga leksaker. De är hopplösa helt enkelt. Tur för mig att vi ska åka bort på olika påskfiranden. Mamma, du har väl påskpyntat? ;)

Idag är jag faktiskt ledig. Skulle inte vara det från början, men sedan blev det så i alla fall (=Lena nöjd). Jag sitter i sängen å slappar och ska sedan ta en promenad in till söder för att handla några påskpresenter. Det är i alla fall min plan. Om jag ångrar mig så gör det ingenting för idag är det bara MIN DAG =).

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA LÄSARE!!!

Gårdagens "Vill ha" har blivit verklighet

Jag kunde inte hålla mig. Förresten, jag VILLE INTE hålla mig utan beställde det fina armbandet som jag skrev om igår kväll. Snart kommer det att pryda min arm. Så tyck inte att jag e konstig om jag går med uppkavlade armband framöver, för jag kommer bara att vilja visa upp mitt nya fynd =)

Vad kan du om dansk form?

Jag fick 6 poäng av 9. Hur många får du? Till testet Dansk design är verkligen snyggt =). Önskar mig en 1-liters steltontermos och en karaff designad av Eva Solo.

Är de inte snygga? Å "ägget" skulle gärna få pryda mitt vardagsrum...
image286image287

Dagens vill ha

Blir absolut detta armband "lucky Words läderarmband" från Cocoo
Kostar 165: -
image285

Kvällen i korthet

Nu är Gossip Girl slut och vad säger de? Att det är uppehåll till maj! Är de inte riktigt kloka!!? Vad ska jag nu göra på tisdagar, haha. Annars har kvällen inte varit så spännande. Åt en god middag, vek tvätt från igår och lade in i garderoben... duktigt tycker jag =)

Lunchtime, yes!

Malin på jobbet har lurat iväg mig på lunch idag, så min matlåda för snällt ligga kvar i kylen. Jag hoppas på att få i mig en smaskig sallad. Vi ska gå till ett lunchställe som jag aldrig har varit på tidigare, så det är lite kul. Skönt att byta miljö en stund och inte sitta kvar på jobbet och uggla. Vad ska ni äta för gott till lunch?

Kvällskvistsglad =)

Jag ska sova nu, men först måste jag säga att jag e glad, e glad, e glad, e glad. Fick just ett skojsigt telefonsamtal och e sååå glad. Inte för min egen skull utan för någon annans =)

Hanky Panky - komsi komsi

Kom till mig, kom till mig, kom till mig - pleeeeeeeeeeeeeeeeeeease
Varför är de slut på lagret?
image282

Tack för igår!

T & L, va trevligt vi hade det igår tjejer!! =)
Först lite mat på kinarestaurangen och sedan schlager för hela slanten. Å avslutningsvis en töntig film, haha. Den hade i alla fall ett lyckligt slut som T beställde, hihi.
Kram på er!!!
image281

Dagens vill ha

Tänk om den här boxen låg och väntade på sängen när man kom hem =). 3-pack trosor från Friis & Company, kostar 249: - på Nelly.se så de är inte dyra heller...
image280

G R A T T I S !

Idag är det min kära storebrors födelsedag! G R A T T I S!!!!!!
image279

Funderar på att kapa av mig benen

Tränar med en PT på lördagar och idag så var det en annan kille som fick rycka in då min ordinarie PT inte kunde komma. HAN KÖRDE TOTALSLUT PÅ MIG. Jag lever knappt. Hade svårt att få av mig min sportbh i omklädningsrummet eftersom mina armar var halvt bortdomnade. Och benen var spagetti. Men, det var det värt! Han var precis så som jag vill att en PT ska vara, dvs som hämtad från armén =).

Efteråt njöt jag i bastun med utkik över vattnet, det är riktigt najs!

Kändis på kvartersfiket =)

I söndags tog vi oss till ett favvoställe och käkade sen lunch. Alltid smarrigt med pastasallad med nyskalade räkor å pesto, mums! Körde slapparstil med leggins å långlinne med skärp =). Just det, träffade mamsen för frukost på "kvarters-favvo-fiket" och dit går tydligen Kjell Bergkvist också. Hehe, en kändis som köper samma goda solrosbröd som jag brukar göra.
image277
image278

Morgonsoffan - imorgon kl.21.30 på SVT1

Jag har varit med i en pilotgrupp för ett nytt humorprogram som startar imorgon på ettan =). Det ska bli skoj att se vad de ändrat på och om de lyssnade på våra synpunkter. Vi satt en kväll förra veckan och tittade på programmet och åt godis och drack läsk. Som tack för hjälpen fick vi 400: - i presentkort eller 5 biobiljetter. Jag ska shoppa nya jobbkläder och valde presentkortet. Alltid skoj att få betalt för att göra något skoj!
Ons 12/3 21:30 Seriestart: Morgonsoffan
image276

Snälla - rara - söta

"Säg inte att jag kommer att klara det eftersom jag är så duktig, utan lyssna på mig när jag säger att jag är rädd för att misslyckas"

Nedräkningen har börjat

.. men jag har glömt att räkna =). Snart börjar jag mitt nya jobb och alla frågar mig hur långt jag har kvar innan jag slutar. Jag har faktiskt ingen aning, jobbar på som vanligt. Tydligen kan man köpa ett måttband och klippa en centimeter för varje dag som går. På så sätt så ska man lätt kunna se hur nära man är slutet.

Problemet med mig är ju att jag hatar avsked av ALLA dess slag. Jag hatar att säga hej då, vare sig det är för en timme eller flera veckor. Helst skulle jag vilja säga trevlig helg som vanligt och inte hålla på å kramas och säga farväl. Tror jag ska ta ett snack med chefen om det.

Goodiebag - vilken tjej kan säga nej?

Goodiebag = himmelriket. I löööööööööööööööööv

Åsa lottar ut en i sin blogg. Om jag drömmer om vinst? Det kan du skriva upp! ;) Kommer att drömma om detta hela natten lång. Tänk om det visar sig bli en sanndröm?! Wish me luck please. TÄVLA HÄR
image275

Jag är lite udda - för er som inte fattat det än

På lördagar tränar jag med en PT (personlig tränare). Mitt största problem är att jag har varit sjuk så mkt att jag aldrig har fått den kontinuerlighet som jag önskat. Följande dialog utspelade sig igår på gymet:
PT - Ska jag skriva upp dig på spinning på torsdag?
jag - Åh, jag vet inte. Tror du att jag kan ta ut mig så utan att bli sjuk igen eftersom jag bara har tränat två gånger efter att jag blev frisk?
PT - Det BORDE ju verkligen inte vara några problem, men eftersom du är lite UDDA så kanske du ska vänta en vecka till med det, så kör du och jag styrka på torsdag istället.
jag - Ok, vi kör på det.


Tänk om jag vann

åh, vill så gärna piggas upp lite, e deppig. tävlar här hos Emelie

Kram kram

Tror det är fel på mig

Jag var en riktigt liten tomboy när jag var liten.
Tomboy/pojkflicka = flicka vars beteende är pojkaktigt enligt de vedertagna könsrollerna i samhället. Kan avse både utseende och beteende. Lite ålderdomligt uttryck)

- Gillade inte dockor
- Spelade fotboll, innebandy, tennis, handboll och de flesta andra sporter
- Spelade boll med killarna på rasterna
- Förstod inte alls det där med hästar, glitter, kläder, smink m.m.

Och vadblev resultatet? Jag ÄLSKAR Hello Kitty. Herregud, kan någon snäll själ hjälpa mig =). Det känns som att jag ligger efter i tjejutvecklingen, haha. I förra veckan blev jag lite ledsen att en fin Hello K t-shirt som störst fanns i storlek 128. Det kanske fanns en anledning till det *Skratt*

Lukta gott vore najs =)

Vill gärna vinna, håller mina tummar så hårt jag kan
image274
Gå in här om du också vill ha chansen

Är det ok?

Även fast jag har två killkatter, är det ok att klä dem såhär? Så sött!!!!!
image273

Dax för lunch

Tänkte bara berätta att jag håller på att hungra ihjäl. Dax för en härlig Findusrätt; 10 köttbullar =). Jag är inte alls ironisk när jag säger att det ska bli supersmarrigt, haha.

Börja laga matlåda kanske?

Dagens hiss & diss

Hiss:
En hel spa-dag med underbara vänner. Idag har vi relaxat, badat bubbelpool under bar himmel, suttit och druckit juice och ätit nötter i loungen och avslutat dagen med en brunch nere vid vattnet. Kan det bli mer hiss? Tack min underbara vänner för idag!!!! =) En superpresent...

Diss:
Jag å J har gått om varandra hela helgen och sagt hej och hej då i princip. ikväll kommer han hem runt 21.45, då får vi umgås en stund innan vi kryper till kojs

RSS 2.0