Miss you my friend

Kom hem från Thailand - NU!!!!!!!!!!!! =)
image251

Testar en ny tävling

Någon gång är det väl min tur att vinna? Testar min lycka i Gabriellas tävling
Tävla du också, man kan vinna en jättefin väska =).


Bloggeri

Jag är helt slut... ska titta på ett avsnitt av Prison Break men sedan sova (!) Sitter med min mysiga microfleecemorgonrock och myser med en kopp te och njuter av att vara klarduschad och redo för natten. Imorgon är det fredag, såååå underbart.

Please, berätta om era planer för helgen. Själv ska jag på inflyttningsfest på lördag och på kalas för brorsdöttrarna på söndag.

Middag hos brorsan

Kom just hem från min bror som var gullig å bjöd på middag. Jag fick till och med en matlåda med mig hem som jag kan mumsa på till lunch imorgon (tack brorsan =))

Min mamma e sjuk och jag skänker henne en extra tanke ikväll. Hoppas att du blir frisk snart mamsen!

Vad har ni gjort ikväll?


Brukar testa nya trender på Trisse

Han e så snäll och ställer alltid upp på mina fasoner =). Här ville jag se hur min paljetthalsduk gjorde sig på röd /beige bakgrund
image247

Inte någon storshopping här inte

Tro det eller ej men jag köpte bara en födelsedagspresent till ena brorsdottern idag =) *stolt* Det blev en snabbrunda på stan innan vi begav oss hem till mig. Vi köpte med oss lite mat och tittade sedan på Gossip Girl -yeah!

Vårt betyg = vi kommer definitivt slaviskt att följa serien =) Vi ska till och med börja messa och mms:a om allt skvaller vi ser på stan, haha.

Någon mer som tittade?

Snart intar jag stan

Snart, om nån timme, ska jag bege mig mot stora staden för att träffa T. Får se om jag hittar något fint, lovar att visa bilder på det senare i så fall ;).

Vad ska du göra ikväll?

Jag å två av SH-tjejerna efter brunchen i söndags  =)image249

Här händer det saker

Oj, jag hinner verkligen inte med att blogga för tillfället =(. Kom hem från bion kl. 00.30 eftersom det var den lääängsta filmen som jag har sett på länge. Min syster sade att det var den sämsta filmen hon sett i hela sitt liv (film: Lust, Caution). En av de andra tjejerna gick tidigare för att hinna med sitt tåg. Själv satt jag och gäspade och räknade ut hur få timmar jag skulle hinna sova =).

Sitter på jobbet med en Red Bull i handen och känner mig glad. Jag känner att den här dagen kommer att bli toppen. Jobbet ska flyta på, ska träffa T i stan efter jobbet och sen.....sen!! Ni har väl inte glömt?

GOSSIP GIRL, KANAL 5, KL.20.00
image188

Lite stressigt här

Det blir ett snabbt inlägg eftersom jag just om hem men ska vända för att gå på bio. Vi ska ta ett glas vin innan filmen börjar. Eftersom den inte startar förrän kl.21 så kommer det nog inte bli något bloggande mer idag =(. Svarar på kommentarer efter shoppingturen på stan imorgon.

En liten bild på en stressad tjej =)
image244
Dagens outfit är inte så spännande
Tröja: Oasis
Scarf: Kappahl





God morgon!

Tänkte bara säga ÄNTLIGEN MÅNDAG igen (totalt ironisk, haha) =)

Undrar vad denna vecka ska bjuda på? Ikväll blir det bio med syrran å några kompisar... hon hade fixat gratisbiljeter till filmen "Caution" (tack sis), Imorgon ska jag med T på stan efter jobbet och shoppa. Snälla någon, rädda mig från att handla för mycket. 

Nej, nu måste jag fortsätta jobba. Hoppas att du får en skön dag!

Sista inlägget för dagen

Pratade just med en kompis på telefon om allt möjligt. Jag berättade att jag höll på att blogga och svara på en massa roliga å fina kommentarer. Då sade hon såhär: "Vad tycker J om allt det där?"

Mitt svar blir nog att han tycker att jag har blivit bloggberoende och knappt kontaktbar =). För att inte riskera att snart vara singel så ska jag faktiskt avsluta bloggandet för dagen och vårda mitt förhållande lite. Vi ska titta på ett avsnitt av Prison Break innan vi kryper till kojs. Jobbdag imorgon...

God natt alla söta!!

Dagens outfit

image241image242
Fick inte med allt, men undertill hade jag svarta korta shorts med leggins under =)
Topp: Bik Bok
Kofta: Vila
Skärp: Var det Lindex?

Nu e jag hemma

Nu har jag precis kommit hem ifrån brunchen och besök hos min storebror. Oj, oj, oj va många kommentarer som jag fhar ått under tiden som jag har varit borta. Jag är jätteglad =). Måste bara äta lite mat, diska och umgås med J en stund... men snart e jag tillbaka och svarar på kommentarer och kör min sedvanliga bloggrunda =). Dagens outfit kommer också på bild.

Nej, nu ropar J å brorsan på mig och kallar mig datanörd, så jag måste nog slita mig. Ses snart! =)

Snart dax för brunch

Snart ska jag å SH-tjejerna (3 tjejer med SH som initialer) på brunch =). Sååå himla mysigt med tjejsöndag och massor av skvaller, haha. Vad ska ni hitta på idag?

Lovar att blogga när jag kommer hem igen och kanske lägga ut en bild på dagens outfit =). Undrar vad jag ska ha på mig idag?

Till alla er som bloggar =)

Det är så roligt när jag e ute på min "bloggrunda" och läser alla skojiga bloggar som handlar om allt mellan himmel och jord. Jag har mina favoriter som jag dagligen besöker, men det är alltid roligt att hitta nya bloggar att följa.

Lämna gärna ett avtryck så att jag får tillgång till ännu en spännande blogg =). KRAM!!!

Dagens vill ha

Är förpackningen inte så söt? Den vill jag har i mitt badrum =). Den heter "Rosie Jane cheek gloss" och finns på Accessora för 215: -

image239

7 things i love

* Party like a rockstar
* Spend time with family and friends
* Taking pictures with my cam
* Singstar - and pretend I'm good =)
* Listen to music
* Löööööv to shop
* go to the SPA
image238

Jag är med i en tävling igen

... Tänk om jag skulle vinna? Jippi vad jag skulle bli glad! Tävla du också, man kan vinna biobiljetter. Gå in här
Wish me luck =)
image237

God morgon!

Jag e vaken, alldeles för tidigt =). Var tvungen att ställa klockan eftersom jag klantade mig igår när vi hade tvättstugan. Glömde att hämta tvätten, kom 5 minuter försent och då kommer man inte in. *BLIR GALEN* Vi har ett datasystem som gör att bara den som bokat kommer in. Vår tid var den sista för dagen, så tiden efter blev 7-10 denna morgon... så jag håller på att springa upp å ned som en skållad råtta för att försöka få tag på den som tvättar.

Tror att jag ska skriva en lapp och sätta upp. Är ni vakna??

Myselipys här hemma

Åh va det e skoj med nya prylar till hemmet. Dagens Ikeaköp e på plats å loggian fungerar nu som ett mysigt TV/läs-rum, lamporna i stora rummet passade jättebra å doftljusen sprider en ljuvlig vaniljdoft i hela lägenheten =). I am happy!

Undrar om J kommer hem snart eller om det dröjer flera timmar till? Jag å de andra killarna håller på å busar och kramas om vartannat. Ganska nöjd för tillfället...

Dagens vill ha

Denna fina klänning från Ellos vill jag ha. Vad tycker du?
image232

Idag är en sådan där dag

... När jag känner mig lite förvirrad och villrådig. Inte direkt ledsen, men lite nere och fundersam. Jag blir lätt lite blödig och sentimental när jag tänker tillbaka på saker som har hänt. Just idag var en sådan dag när jag saknar så många saker... så jag har nog gjort mig av med några tårar idag.

Några av inköpen

Kan visa lite bilder på några av kläderna som jag behöll, dock inte när jag har dem på mig... bilder på det kommer först imorgon.
image179image178image177image231

Kläderna e hämtade =)

Egentligen fattar jag inte varför jag beställde kläder från H&M på nätet, eftersom jag har två butiker som ligger på gångavstånd från mig... och hela stan som ligger en kvart bort med bussen =). Jag är nog inte riktigt klok.

Men, det är ngt särskilt att klicka sig fram på internetbutikerna och lägga ned saker i sin virtuella varukorg. Det är nog det som jag tycker om så mkt, måste vara det...

Bilder på ett urval av inköpen kommer imorgon. Skall försöka få J att ta lite kort med min mobilkamera. Kram så länge!
image230

Lååång dag

Idag har jag å J varit på Ikea, Willys och i tvättstugan - precis som alla andra verkade det som. Det var huuur mkt folk som helst som liksom vi tänkte shoppa upp hela lönen =). Det första J sade när vi kom in på Ikea var: "Jag ska gå på toaletten direkt, det räcker med att det är miljoner människor för om jag dessutom är kissnödig så kanske jag nitar någon därinne". Jag lät honom självklart gå, kände inte för att behöva beskåda ett slagsmål mitt inne på Ikea med en massa barn som åskådare =).

På Ikea köpte vi lite lampor till fönstrena, en golvlampa till loggian, doftljus, en hylla till arbetshörnan samt värmeljus (har nog aldrig varit på Ikea utan att komma hem med det). På Willys rådde det också kaos, men vi lyckades både få parkeringsplats å komma hem någorlunda glada (iaf inte så mkt osams). Vi stannade också till vid djuraffären och köpte sand å mat till kattkillarna. När vi kom hem lagade J mat medan jag skruvade ihop alla lampor. Sedan var det dax för tvättstugan...

Glöm att jag sade att det var skönt med helg =).

Kunder inte motstå denna

Jag tycker ju väldigt mycket om Hello Kitty och kan inte låta bli att vara med i denna tävling där tjejen på bloggen "En 20 årig mammas vardag" lottar ut ett Hello K-linne =). Önska mig lycka till!

Vill kunna använda mina skor...

Kollade runt i lite lådor igår och hittade dessa. Hann bara använda dem en gång innan sommaren tog slut. Nu vill jag ha värme, för jag är sugen på att använda dem *S*.

Hiss eller diss??????
image229

Redo för Ikea

Här står jag, redo för Ikea... håret måste bara fixas, fortfarande blött. Hoppas att ni får en härlig lördag! =)
image228

SMS - Du har paket och hämta

och snart en räkning att betala, haha. Skämtåsido, mina varor från H&M har kommit!!! Imorgon blir det klädprovning å catwalk för J. Undrar om han längtar lika mkt som jag?

Dagens vill ha

Kanske inte så otippat vad temat blir - Hello K =)

Jag vet att det längtar efter min arm
image226

En liten tävling till

Nu är jag med och tävlar om ett fint armband hos LINA Jag tycker att du också ska vara med för det är ett mkt fint pris =) Kom igen nu! GÅ IN HÄR

Ibland är jag verkligen som ett litet barn

... Men det struntar jag i =). Jag ääääälskar Hello Kitty och rosa. Man ska väl vara stolt över vem man är och inte låtsas att man är någon annan?

image225

Nu är det helg

Yes! Äntligen helg igen. Det blir Ikea imorgon förmiddag istället, ska bli kul att köpa lite nytt till hemmet. Ikväll var vi och kikade lite på Bolagret och Åhlens, men väntar med köp tills vi varit på Ikea. På söndag ska jag och SH X 3 (alla har S och H som initialer) äta brunch =). Mysigt med en massa girltalk och skratt.

Titta på bilderna, ser det inte gott ut?

Guten Morgen

God morgon! Hoppas att allt är bra med er =).

Nu är jag på jobbet och njuter av att det är fredag och snart helg. Efter jobbet ska jag å J till Ikea och titta på lampor. Han försäkrade sig om att vi BARA ska titta på det och inte en massa annat *S*. Varför är killar så himla rädda för Ikea, finns det något roligare?

We had fun =)

Lite gamla bilder, eftersom jag inte kan ta några nya för tillfället.



L O V E

image217

Kände mig lite kärleksfull såhär på kvällskvisten

Dagen som gått

Nu e jag hemma igen efter en lång dag på jobbet. Idag flöt det mesta på och jag fick en massa gjort *stolt*. För några dagar sedan fick vi reda på att vårt företag antagligen kommer att bli uppköpta, så jag tänker absolut ligga steget före och se mig omkring på arbetsmarknaden.

Mitt problem är att jag aldrig har behövt söka ett jobb förut; de har liksom ramlat över mig i olika sammanhang. Nu ska CVn skrivas, för jag tänker vara beredd om det kommer bli så att jag måste söka nytt. Får se vad som händer...

Hur har er dag varit?

Tack!

Jag vill bara tacka för "bli-av-med-förkylnings-tipsen" som jag fick av er läsare =). Jag testade alla och idag känner jag mig faktiskt lite piggare, även om jag fortfarande sover i halvsittande ställning, haha.

Kram på er alla och ha en skön dag! Nu måste jag fortsätta jobba...

Fortfarande utan förmögenhet?

Jag vet inte om jag mest är förbannad eller besviken. Fick inte arvsbrevet igår, fick inte ens reklam! Detta betyder att jag fortfarande har en lika liten förmögenhet som innan. Ni som har läst "En shopaholics bekännelse" kanske kommer ihåg när tjejen i boken är HELT säker på att hon ska vinna på lotto? Jag tror att jag har blivit som henne =). Tänker fortsätta att vänta på det mystiska arvsbrevet.

Tur att jag har en förmögenhet bestående av 3 fantastiska killar, 1 är människa och 2 är katter *S*. Känner mig som en prinsessa där hemma.

Dagens vill ha

image209
En bild säger mer än tusen ord.
695: - på Brandos

Vinnaren är!

Jag är helt oskyldig till vem som vann *skratt*. Min kära J fick vara assistent och kora vinnaren. Jag skrev upp alla tävlande på ett papper och han fick välja ett nummer från 30 och uppåt. Sedan var det bara att börja räkna. 12 stycken var med och tävlade så vi fick gå "laget runt" ett par gånger. Tjejen som vann har nu nr.40 som sitt nya turnummer, haha.

... Tryck på tidningarna och du kommer till bloggen som tillhör vinnaren
image164

ETT STOOORT GRATTIS TILL VINNAREN LINA OCH TACK TILL ALLA SOM VILLE VARA MED I TÄVLINGEN!!!!!!!!!!!
Håll utkik för nya...

Känner mig handikappad

Ett antal gånger sedan helgen har jag tänkt såhär: "Det måste jag fota" men sedan snabbt kommit på "nej det går ju inte eftersom mitt batteri e urladdat"

Skaffa en EGEN laddare kanske? Orka...

Nu e tävlingen avslutad...

... återkommer när vinnaren e korad =)

He is ded =(

Jag säger bara "Brokeback mountain", "10 orsaker att hata dig" och "En riddares historia"...

Bra filmer med en BRA SKÅDIS. Hetah Ledger är borta, bara 28 år gammal. Mina tankar gå till hans familj...

image208
Heath med sin dotter

Tävlingen!

Den avslutas ikväll kl.21 och sedan skall jag ha en liten dragning där hemma för att få fram en vinnare =).

Sista chansen att delta nu så skynda på *S*. Tryck bara på tidningen...

 

Komsi komsi lilla arv

Idag tror jag att det händer!

Jag pratar förstås om brevet som kommer att ligga och vänta på mig i brevlådan när jag kommer hem. Skrivet för hand med fin skrivstil. De första raderna beskriver hur en avlägsen släkting har gått bort och långt ned i brevet så framkommer det att JAG är den närmsta släktingen och kommer att få HELA förmögenheten =). Posten lurade mig igår och gav mig räkningar från både CSN, Com Hem och Bredbansbolaget, men så lätt är jag inte att lura.

Förstår ni vilken fantastisk dag det här kommer att bli! Lovar att anordna en tävling där ALLA vinner sen *S*

Shoppar för mycket?

Kan man det? =)

Igår sade en kompis till mig något i stil med: "Men Lena, du shoppar ju hela tiden". "Gör jag?", svarade jag helt oförstående. Hon kan väl inte mena att jag råkade hetsshoppa en jacka till våren igår när vi köpte presenten till hennes syster?

Den kan väl inte räknas, den var ju så billig =). Eftersom min "batteriladderska" är på resande fot så kan jag inte lägga upp ngn bild, kanske fotar med mobilkameran imorgon istället.

Dagens vill ha

Utan tvekan denna skönhet från Bik Bok. Sååååå söt. Tess köpte den igår när vi var och fikade till sin syrras fördelsedag. Varför fyller jag inte år snart? Om ngn som läser detta känner för att pigga upp mig lite så blir Strl S alldeles perfekt ;)

image206


Home again

Nu har jag kommit hem, diskat å ätit lite mat som gulliga J hade lagat. Vi avlöste varandra i dörren när jag kom hem. Han skulle först på hockey och sedan på fotbollsträning. Så skönt att vara hemma, jobbdagen kändes lååång idag.

Förutom Gynning så ska jag mest slappa ikväll. Tänkte testa huskuren som Sessan var gullig och tipsade mig om =).

Tänker inte missa

Kanal 5 kl.21.00 "I huvudet på Gynning"

Jag tänker absolut inte missa det, själv?

image204

Can´t get over it

Please, jag bönar om hjälp. Snabbkurer för att bota halsont, hosta och snuva, någon? Vill inte sitta upp å sova längre men viktigast av allt: Jag ska på Spa på söndag och MÅSTE bli frisk. Snälla, skriv alla tips som du har =).
Hoppas att du får en härlig dag!!!

Imorgon avslutas tävlingen

Nu återstår bara att se vem som vinner =).

Du har väl anmält dig?  Om inte, klicka på tidningen så kommer du till tävlingen.

Dålig bloggdag

Idag skulle jag ha gått och lagt mig tidigt, men det misslyckades som vanligt. Inte har jag bloggat heller, men jag har försökt ändra designen lite i alla fall =). Ett par saker strulade så att jag höll på att bli galen så tillslut råkade jag radera flera timmars arbete.... kan inte påstå att jag blev på bättre humör efter det. Fick börja om från början helt enkelt...

Jag hade i alla fall en trevlig fikastund med Tess, så måndagen gick inte helt i katastrofens tecken. Hoppas att ni har haft en bra dag!!

*KRAM*

Någon mer än jag?

image195... Som inte dricker ordentligt med vatten?

Jag har testat allt. Det står två vattenflaskor på skrivbordet på jobbet och hemma har vi alltid kallt vatten i en bringare i kylskåpet. Men dricker jag? Nej, glömmer helt enkelt bort. På jobbet så ser jag flaskorna, men förmår mig inte att släpa mig till köket och fylla dem.

Är det bara jag som ett totalt värdelös på att få i mig vatten? =)

Ett snabbt lunchinlägg

En ny vecka = nya spännande händelser =)

Idag väntar läkaren på mig så jag ska gå tidigare från jobbet. Efter det så ska jag träffa en kompis och gå och fika lite. Det ska bli trevligt och mysigt, en perfekt avslutning på veckans första dag som inte brukar vara så spännande. Resten av vardagskvällarna är inte så uppbokade eftersom jag inte kan träna pga min hosta och halsont. I helgen väntar däremot skojiga saker så jag hoppas att dagarna fram till dess går fort.
 
Vad ska ni göra idag?

Kram kram

Gossip Girl - premiär!

You don´t want to miss this! =) 

PREMIÄR: 29/1 Kl.20.00 PÅ KANAL 5

Vad du än har bokat in så ställ in... It´s time för GOSSIP GIRL


image189
image188

Top Model Canada + prasslande fötter

Fotbadet är avklarat och jag måste få dela med mig av ett supertips när det gäller att få mjuka å fina fötter. När du är klar med fotbadet, filningen och klippningen så ska du göra såhär:

Smörj in fötterna med MASSOR av fotkräm och trä på en fryspåse över varje fot. Trä sedan en strumpa över fryspåsen och låt krämen gå in i foten ordentligt. Fötterna bli jättmjuka. Sov gärna med inpackningen. Sitter just nu och prasslar med mina fötter samtidigt som jag tittar på "Top model Canada",

Någon annan som tittar på det?

Dagens vill ha

Blir utan tvekan en söndag som känns låååååång, mysig, trevlig, rolig och underbar på samma gång =). Allt för att det inte ska bli måndag för fort. Efter inspiration från bloggaren Mizca ska det bli tacos till middag, yummie!

Annat jag borde hinna med idag:
* Fotbad
* Fixa naglarna
* Vika alla kläder som J var söt å tvättade igår

Har ni några "måsten" för dagen?

Tävling, tävling & tävling

image187

Jag är med och tävlar i Ellinors blogg där jag kan vinna ett rött kedjearmband som är gjort av henne själv. Var med och tävla du med! Gå in på hennes blogg då och gör som jag gjorde för att vara med och tävla. Tävlings regler hittar du här på Ellis blogg! Lycka till alla!

Dagens tips - postorderfynd

Inte visste jag att Ellos hade så fina saker... hittade den här jackan på Aftonbladet ur en artikel där de tog fram en del vårfynd ur postorderkatalogerna. Jag valde själv ut 3 favoriter ur Elloskatalogen.

image186

Jacka 899: -
Arband 59,50: -
T-shirt 99: -
psst, du har väl inte glömt tävlingen?



En ny härlig dag

Jag vaknade 09.20, riktigt tidigt för att vara mig på helgen. Det är så skönt att sitta å surfa i en tyst lägenhet med en kopp te å macka bredvid sig. Vakna i lugn och ro helt enkelt. Killen sover å katterna likaså. Undrar hur dagen kommer att bli? Funderar på att gå och se "National Treasure - hemligeheternas bok", om min hosta lägger sig lite under dagen. Annars vågar jag inte gå =).

Någon som har sett den eller någon annan av alla filmer som går på bio just nu? Såg "förtrollad" för ett tag sedan (ja vet, det sägs vara en barnfilm) å den var jättefin =). Den rekommenderar jag starkt alla tjejer som tycker om när kärleken e alldeles, alldeles uuuuuunderbar!

image183 VS image180

Shopping igen

Herregud, trodde att det skulle bli billigt att vara hemma en helg, men jag börjar tro att det är bättre att vara frisk å gå ut å roa sig =).

1. Man beställer allt möjligt på nätet
2. Närbutiken har tredubbla priser på allt

Några av dagens köp från H&M:

image176image177image178image179

Don´t drink toooo much...

"Min kära sambo kom hem ifrån en utekväll för några veckor sedan, med sår på knät å ena delen av mobilen i ena fickan å batteriet i andra. Sista delen fattades. Simkortet var spärrat. Han pratade om att han hade promenerat, klättrat över ett stängsel och att han promenerat förbi min syrras jobb (ligger lååångt ifrån där vi bor och inte nära där han varit). Inga pengar kvar heller... Jag är bara glad över att han kom levande hem, men såhär i efterhand har det blivit en kul historia =)"

Har du också en rolig historia på lager? Den kan generera 1:a pris i Maricas tävling =)

Snart väntar fest å utgång =)

Jag e lite smått trött på att vara sjuk, så jag längtar till en kommande fest, utgång nästa helg å SPA-dagen med tjejerna. Blev genast på bättre humör å får fortsätta att ägna lördagen å bloggning, filmmys å tända ljus. Kan vara skönt ibland, eller vad tycker du?

Pssst, du har väl inte glömt bort tävlingen?


Samtidigt som jag själv anordnar tävling...

... kan jag inte låta bli att vara med i denna. Fullständigt ÄLSKAR allt som har med ordet ROSA att göra =)

Den här tjejen (Maria)har en förtrollande tävling i det rosa tecknet. Vill du också var med? Gå in här

image173

Sugen på något gott

Jag e sugen på något gott, men vågar mig inte ut i det här vädret. Kanske ska skicka älsklingen istället, men e rädd för att han inte kommer tillbaka. Eventuellt om jag binder fast mig eller honom i ett rep först, tål att tänkas på. Det blåser STORM ute å fönstrena skakar emellanåt. I skåpen hittar jag ingenting smarrigt, så det får väl bli en stor kopp te med honung. Inte så dumt om jag tänker efter =).


image172

TÄVLING - nu kör vi så det ryker!

DAX FÖR TÄVLING!!!!

Jag lottar ut 4 nr av Hennes + en liten extragåva =)

image165

Nu är det dax för tävling, min första faktiskt. Hoppas att du vill vara med! =)

Reglerna e enkla:

* Länka till tävlingen i din blogg
* I kommentaren så lägger du även in länken till din sida där du tipsat om tävlingen
* That´s It =)

Tävlingen avslutas den 23/1 kl.21.00
Därefter utser jag en vinnare =)

Vinnaren får alltså 4 rykande färska nr av Hennes + en liten extragåva =)

Jag kan som prenumerant ge bort några nummer för en ok summa å då tänkte jag såklart på alla bloggläsare därute..

Ett varmt lycka till!!!

Min batteriladdare e på semester i Thailand

Nej!!! Mitt batteri till kameran är slut å jag kan inte ta en enda bild!!! Jag tror att jag dör, i alla fall nästan. Min bror köpte min kamera i USA när han var där på semester å laddaren som kom med fungerar inte i svenska uttag. Därför har jag haft min alldeles egna "kamera-laddare-vän-Olivia" som har hjälpt mig att hålla min kamera laddad. Vi har nämligen likadana kameror så som mycket annat. Ända sedan vi var typ 5 år har vi gillat samma saker... våra föräldrar lyckades ofta köpa likadana kläder till oss redan då =).

Men nu till det värsta, hon är bortrest i Thailand! Hur kan hon? =)  Får nog ta mig iväg imorgon å köpa mig en laddare någonstans helt enkelt. 

  

Dagens vill ha

Den här klänningen alá Ashlee Simpson blir "dagens vill ha" =). Svart kan ju aldrig bli fel...


              image169          image168

Förresten, vad tycker ni om att hon gått å blivit rödhårig?


Nya Hennes brevlådan

Alltid skoj när en ny tidning dimper ned i brevlådan. Jag brukar prenumerara på Vecko Revyn, Cosmopolitan, Hennes och Sköna Hem med jämna mellanrum. Igår fick jag nya numret av Hennes i brevlådan och ska krypa ned och läsa den med en stooor kopp te i eftermiddag.

Jag fick en idé när jag såg tidningen - min första tävling!!

Jag tänker lotta ut en prenumeration på 4 nr av Hennes + en liten extragåva =)

image166

Håll utkik så dyker tävlingen upp snart!

Dagens visdomsord

"De som tror att de inte har tid med fysisk aktivitet måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom"
- Edward Stanley

Så sant, så sant =)

En dröm om fina accessoarer

Emelie anordnar en tävling där vinsten är ett jättefint armband =). Den vill ni väl inte missa?

Gå in här å tävla du me´

image163

Favoriter i badrummet

Tänkte visa några av mina favoriter inom makeup/hudvård för tillfället...

image159image160image161

image162


* Lancome Hypnôse mascara, pris på nätet ca 190: -
"Den håller hela dagen, kladdar inte av sig under ögonen eller på ögonlocket. Håller hög klass tycker jag"

* Biotherm Biocils eyemakupremover, pris ca 200: -
"Riktigt riktigt super! Tar bort allt och skonsamt. Man behöver inte gnugga eller ta i för att få bort sminket =)"

* Max Factor Age renew foundation, pris ca 140: -
"Tusen tack för tipset Tess! Denna är riktigt bra, passar mig med ganska torr hy som lätt blir fet i T-zonen. Hade inte vågat testa en age renew produkt själv, passa ALLA åldrar"

* Ldb peeling silk, pris ca 30: -
"Köpte denna på H&M häromdagen och e helt kär! Doftar yummie och gör huden len"

Det var mina fyra favoriter för tillfället. Har du några älsklingsprodukter?

Åhhh, vilken söt basker

Titta på den här!!! =)  E den inte sååå söt??  

Du kan vinna den i en tävling som Ysolla anordnar. Det är bara att ta dig i kragen och medverka, för inte vill du väl missa chansen att stå högst upp på pallen?

Smuts - titeln på en bok




Jag läser en bra bok just nu, en bok som berör. Brukar inte läsa så snabbt, men jag kan inte slita mig ifrån den. Resorna till jobbet har gått mycket snabbare den här veckan. Måste hitta en bra bok att läsa i helgen, annars kommer jag inte klara av att åka till jobbet på måndag. Det kommer att kännas sååå tomt.
Författare: Katarina Wennstam



Dagens vill ha

Jag skulle med glädje ta emot detta halsband... kanske kan bli ett köp när lönen dimper ned på fredag - inte en dag för tidigt förresten.



Finns att köpa på Accessora

Underbara vänner

Åh, jag måste få skriva å säga att jag har så underbara vänner. Vad vore livet utan er?? Alltid är det något skoj på gång.... fester, bio, Spa, shopping, filmkväll. LOVE YOU ALL!!!

Å alla som läser min blogg förstås - ni förgyller min vardag!
 

KRAM!

Nu är det tävling på blogg igen, jippi!

Prinsipesan har en jätteskoj tävling där man kan vinna inte mindre än ett smycke från Kyssjohanna. Va med du också vetja =) Gå in här ...

Dagens vill ha

... går i SPAns tecken. Imorgon ska jag ha spa-kväll med ansiktsmasker, fotbad, hårinpackning - you name it. Tänk om jag hade sådana här mysiga spalampor att sätta upp i badrummet. I like!

image153

Bilder på inköpen kommer här

Titta nu inte på mitt osminkade ansikte å ofixade hår =), utan endast på kläderna haha.



Sedan köpte jag en ny foundation, body lotion, schampo å en peelingduschcreme + 2 behåar. Nu ska jag nog hålla i mina pengar, i alla fall några dagar =).



Plaggen kommer från Bik Bok å Gina Tricot.
- Kofta, Bik Bok 99: -
- Vit topp , Bik Bok 99: -
- YlleKlänning/Tunika Bik Bok 99: -
- Grön topp, Gina T 49:-
- 2 x behå, Gina T 65:-/st

Sminket å det betalade jag bara =)

Inköp till garderoben =)

Jag har fyndat en massa idag. Blir alldeles uppspelt när jag tänker på det, haha. Bilder kommer snaaaaart =)

Var bara tvungen att skriva av mig.

Här ska tävlas

Jag är med och tävlar om ett härligt paket för oss tjejer =). Va underbart med en rolig tävling såhär på morgonkvisten! Tack alla som anordnar tävlingar måste jag säga. Ska själv anordna en snart tänkte jag...

 Tävlingen ovan finner du här

Önskar mig själv å alla andra tävlande lycka till!


Dagens vill ha

Får inte glömma att publicera "dagens vill ha"
Idag önskar jag mig inte mindre än en Mjölkchoklad-choc-o-lait från Aromboden:

image141

Beskrivningen på deras hemsida:
Varm choklad på ett ögonblick. Denna chokladpinne smälter i varm mjölk och blir till underbar varm choklad! Smak av mjölkchoklad.

Summerdays

Längtar till värme och sol och kom att tänka på förra sommaren =)



Mycket att hinna med

"Vila får du göra i graven". Det sade en mindre trevlig chef till mig några gånger. Jag hade svårt att ta in informationen eftersom jag vid den tidpunkten var totalt slutkörd och stupade i säng när jag kom hem vid nio på kvällarna. Då hade jag varit på uppe sedan halv sju på morgonen...

Jag tänker inte offra hela mitt liv på att arbeta. Jag arbetar faktiskt för att kunna leva och inte tvärtom. Vid tidpunkten ovan tog jag jobbet alldeles för allvarligt. Självklart vill jag poängtera att man alltid ska göra sitt bästa och ta ansvar för sina arbetsuppgifter.

Men, tänk om jag skulle gå å lägga mig klockan tio varje dag bara för att få sova en massa timmar. Då lever jag ju inte fullt utan missar en massa skojiga saker som man kan göra på vardagskvällarna. Tänk alla skojiga bloggar jag inte skulle hinna följa och alla roliga TV-program jag skulle missa - vore ju en kastastrof! =)

Får nog vila i graven...

Dagens vill ha

Blir absolut en resa till New York för att kunna inhandla kollektionen i föregående inlägg =).


image125 image126

Sarah Jessica Parker - Bitten!

Ni har väl inte missat Sarah Jessica Parkers klädkollektion "Bitten"? Jag grät floder när jag insåg att de inte har någon internetförsäljning. Kanske ska till New York i vår och då ska jag köpa med mig ett av varje plagg ur kollektionen.

Men vet ni vad det allra bästa är? INGENTING kostar mer än 20 dollar (ca 125: -) Det är ju heeeelt ortoligt. Sarah vill att alla kvinnor skall ha råd att klä sig snyggt. Fin tanke...


      

Här kan ni själva gå in och kika på kollektionen

Dagens outfit

image118

Stövlar: Köpta i Berlin. Jag bara älskar dem. Perfekta till vardags eftersom de inte har så hög klack =)
Jacka: Zara. Klassisk modell som passar till det mesta. Kul att variera mot min svarta som liknar den...
Skärp: H&M. Perfekt i midjan till långa tunikor
Jeans: Diesel. Klassisk modell

Försökte ta kort på mig själv imorse men det gick inte så bra =)

Glass i stora lass?

Min kära storebror vill att jag hjälper honom med ideér och inspiration till hans dotters 5-årskalas för alla dagiskompisar (ja, jag tänker fortsätta säga dagis), som mest kan det bli 18 barn =). Vilken ära!

Jag tycker ett utekalas vore toppen med skattjakt, korvgrillning och en massa glass. Fast det kanske är lite kallt för det? Någon som har barn som kan ge lite tips?

Hur gör man om tre barn väljer att springa åt olika håll? Vi kan ju inte direkt säga till föräldrarna att de får räkna med lite spill (som en på jobbet uttryckte det), haha

"Dagens vill ha"

Denna necessär blir "dagens vill ha". Åh, måste nog köpa den =). Kommer från Friis...

image116

Här kommer svaret

Varför är alltid Stockholmarna så stressade? Den frågan ser jag ofta i tidningen, på nätet och i diverse krönikor. Här kommer några efterlängtade (?) svar:

- Tänk dig själv att varje dag behöva vandra tunneln mellan pendeln och t-banan vid centralstation. Där är tempot högt och för att inte bli omkullsprungen så måste du helt enkelt gå så fort du kan, även om du har en latte att balansera i handen. Stressa är A och O.

- Du vill inte (jo förresten du vill) men har inte råd att köpa nya skor varenda dag. Gå snabbt och minska risken att få upptrampade hälar. Det kommer att hända trots ovanstående, men inte lika ofta =).

- Det gäller att fatta snabba beslut. När det är din tur i Pressbyråkassan så gäller det att bestämma sig snabbt. Du har stressade personer bakom dig som stampar i golvet och du känner att hjärtfrekvensen ökar en aning. Denna känsla av stress håller i sig hela dagen

- När det är mellandagsrea så gäller det att handla snabbt och beslutsamt. Det är många butiker som ska hinnas med, men öppettiderna är fortfarande detsamma = stressigt

Detta är förstås inte den SANNA sanningen, utan mina egna känslor om hur det är att leva ett sressigt liv i huvudstaden, haha.

PS - I love you

Mamma ringde och bjöd med mig på bio. Hon hade kommit över gratisbiljetter till en förhandsvisning av "PS - I love you". Så jag drog till bion direkt efter jobbet så det är först nu som jag är hemma. Därför har jag inte bloggat tidigare idag, ledsen alla läsare!



Det rann en och annan tår nedför mina kinder under filmen, den var både sorglig och vacker. Det var sååå längesedan som jag såg ett romantiskt drama. Har ni sett någon bra film den senaste tiden?

Sjungande biiiiin!

Kollade just på "Singing bee" på 3:an. Vilken kille! Han var ju grym på låttexter och kunde ju nästan allt =). Var det någon mer än jag som fick sig ett gott skratt mellan varven?

image114

Nu ska jag dekorera min Ipod =)

Jag tror jag håller på att ramla av stolen för att jag e så uppspelt, haha. De har samma dekor till Ipods som till laptops.

Min Ipod e baaaara min, så då kan jag i alla fall dekorera den, yes!

image113

Även denna hittar du på Bluebox.

"Dagens vill ha"

Jag vill dekorera min Laptop =). Hittade denna på Bluebox. Vad tycker ni?

image112

Mitt största problem just nu är att det aldrig kommer att hända med den dator som jag just skriver på. Jag delar den nämligen med min kära J, och han gillar DEFINITIVT inte rosa och andra tjejmotiv. Snälla gud, ge mig en egen laptop...

God morgon!

Lider av "gå-utanför-dörren-abstinens". Klockan 15 i tisdags var senaste gången som jag kände frisk luft å jag börjar klättra på väggarna. Nej, jag har inte blivit asocial utan har legat sjuk =). Idag känner jag mig lite piggare, men inte fit for fight riktigt än. Men snart.... å då j-vlar, haha.

Var sååå sugen på att följa med en kompis som skulle ut igår, men var snällt tvungen att tacka nej. Hoppas jag e lika sugen i helgen som kommer =).

Såååå fina pumps - tävling!!!

Maria Vuitton har just nu en helt uuuunderbar tävling på gång. Du kan vinna dessa i förföriskt rött. Själv höll jag på att ramla av stolen, de e sååååååå snygga:




Hur du gör för att vara med och tävla? ----------------------------> GÅ IN HÄR

Dax för "Dagens vill ha"

Idag blir det nedanstående halsband som hamnar på listan. Är det en flipp eller flopp tycker ni?


Måste bara visa mina Traderafynd

De här två klänningarna köpte jag på Tradera.... totalt fick jag betala 350: - för båda, inklusive frakt. Det tyckte i alla fall jag var ett riktigt fynd. Å de var fina på också ;).

image103image105

SPA - här kommer vi!

Om ett par helger skall jag å tre kompisar på Spa. Det skall bli såååå mysigt. Vi ska dricka champagne medan vi badar i träbadkar under bar himmel och sedan basta å käka brunch. Längtar...

image102

Vår-, och sommarmode =)

Var inne på La Redoute igår å det finns mycket som jag skulle vilja ha till våren/sommaren. Här kommer några smakprov:

image97image98
image99image100

Någon mer än jag som längtar lite till värmen?

Att kunna dansa vore väl underbart?

Någon mer än jag som blir sugen på att dansa efter att ha kollat på Let´s dance?
image96 image95 Tyvärr skulle jag nog ligga i klass med Uffe och det vore ju lite deppigt. Därför behåller jag det på drömstadiet och ser mig själv som en prinsessa som svävar fram på dansgolvet - vacker och bedårande.

"Dagens vill ha" - en ny kategori

Hultquist Copenhagen - fiiiint halsband

image94

Absolut värt att komma med i kategorin "Dagens vill ha"

Aldrig ensam...

Sitter å skriver med en kärlekskrank kisse i knät. Så fort jag släpper händerna för att skriva så nafsar han efter dem för att jag ska fortsätta klappa honom. Å den andra ligger precis bakom mig i sängen och softar =). Aldrig att man behöver vara ensam här hemma...

En annan sak som jag just tänkte på är hur många ute i det här landet som mår dåligt av olika anledningar. Många vet inte ens varför de mår dåligt utan kämpar bara mot känslan av att allt känns meningslöst. Det är så himla sorgligt. Och även där tror jag det är viktigt att veta att man inte är ensam.

"När man är liten så tror man att alla andra barn har det likadant, men när man är vuxen så tror man att man är ensammast i hela välden"

Går i ide ett tag

Sjuk, igen.... orkar inte ens förklara min historia för de som inte vet för så långt räcker inte min energi för tillfället. Chefen var snäll å lät mig åka taxi hem. Måste klara av att gå till jobbet imorgon.

Nej, kryper ner till kojs igen. Det är ju tur att man har ett fullt medicinskåp, eller är det bara tragiskt kanske? Senast jag var sjuk å fick penicillin så frågade apotekaren vilken medicin jag ville ha ut och om jag ville ha en lista på vad som fanns på mig. Listan var 4 (!) sidor lång. Men, mycket kan förklaras med sjukhusvistelsen från i somras när jag fick X antal mediciner med mig hem. Men ändå...

Varje gång jag blir sjuk så känns det som en käftsmäll. Nu orkar jag inte ens vara deppig längre =).

Det kan vara så gott att äta svart ibland

Utspelade sig igår kväll:
Jagelena: "Jag vill ha lakrits, lakritsbildäck. Jag e så suuuugen"
J: "Du har nog brist på något"
Jagelena:"Inte vet jag, ingen aning. Jag vill ha lakrits!"
J:"Man har antagligen brist på något om man är sugen på något så specifikt"

Men, vad är problemet? Jag hade ju brist på lakrits! =)

Ibland e livet inte så komplicerat

image93

Tro det eller ej, men ibland håller de faktiskt sams...

Musikal!!

En fantastiskt go kompis gav mig en jätteskoj julklapp! =)

"London - the musical" - here we come!

image91

http://www.londonthemusical.se/

Om jag tränar tillräckligt mycket på vår Singstar här hemma kanske jag är redo för en roll i musikalen när den sätts upp i London? Ledsen om ni inte kommer få se mig så mycket framöver, men jag har viktiga saker att göra ;)

Hello K e faktiskt en väldigt fin figur :)

Jag fick ett par mjukisar med Hello K av mamma i julklapp. Hon köpte dock XS och trots att jag drog in magen och försökte så såg de alldeles för små ut. Idag bytte jag dem till en storlek större, men i en annan färg och tryck eftersom de andra var tvärslut. Eftersom allt reas ut nu så fick jag en tröja också för samma pris (alltid nice) =).

Och syster, jag har inte köpt några fler Hello K underkläder, strumpor eller dylikt, så du behöver INTE bli förskräckt av det jag skrev ovan. När vi var i Berlin så fick jag inte ens titta på Hello K saker utan fick bara köpa sexiga underkläder och annat normalt, haha. Hon motiverade det med att "jag tycker mest synd om J", och syftade på att min kära kille inte skulle behöva stå ut med "töntiga" hemmakläder =).

Nu har jag en jättebra mix av finfina underkläder med sköna och söta (tycker jag) med lite tryck å sånt.

image90

Man måste väl få ha lite av varje? Man kan ju inte alltid springa runt å se sexig ut väl?

On cover ;)


Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Subscribe to Cosmopolitan Magazine at a 63% discount!

 

 


Dubbelt upp i (sv)engelska

Imorse, mer död än vanligt, steg jag på tunnelbanan i Slussen. Jag ställde mig i gången eftersom vagnen var full och hörde direkt en röst som jag kände igen. Det tog någon sekund innan jag kopplade att det var en av mina gamla lärare... i affärsengelska (ja, jag skolkade ibland). Han började prata med en tjej som jag förstod också har haft honom som lärare. Jag gömde mig så gott jag kunde i min Metro och bad till Gud att han inte skulle se mig (stod ungefär en meter ifrån honom med ansiktena mot varandra :) ). De pratade på om allt möjligt, på engelska förstås. Ni som känner mig vet vart min engelskanivå befinner sig. Jag blev livrädd, tänkte att jag hellre dog än att tvingas prata svengelska så att hela vagnen skulle höra. Jag klarade mig... trodde jag.

På eftermiddagen kommer min kollega in till mig och säger att jag måste ta över ett samtal från en kund som pratar engelska. Jag ville inte och försökte få henne att fråga K eller G. Ingen av dem var på plats, så jag var tvungen att ställa upp. Så fort jag tagit över luren så försvann min kollega. Ensam och övergiven gav jag mig på ett "Hello". Sedan väntade jag på att hon skulle börja prata. Det gjorde hon med råge. Jag ursäkte mig och skrek på D och K att komma och hjälpa mig... jag skulle inte ha kunnat hjälpa henne även om hon pratade svenska. Jag stapplade vidare med min svengelska och gav kollegorna den info de behövde för att hjälpa mig med kundens problem. Jag ville säga en massa saker som jag inte kunde få fram, för jag visste att det inte var korrekt engelska att säga "Dooo juu noo what time and what amount" Seriöst, jag suger verkligen! Creditcardnumber lyckades jag i alla fall hosta fram, och ett 6th (mer six + odefinierbart läspljud) of December. Mina kollegor tyckte att jag skötte mig alldeles utmärkt. Jag undrar vad det säger om min avdelnings engelskakunskaper?

Chefen, jag vill gå på kuuuuurs!!!

When you wish...

Ö N S K N I N G A R

* Lee Stafford torrschampo

* Eyeko kräm 

* En rougekub från Oriflame


Raggning på Betapet

Om du är singel så har jag ett hett tips till dig. Bli medlem på Betapet å lägg upp en bild. Där raggas det för fullt, haha. Man får små meddelanden i Inkorgen titt som tätt. Personligen svarar jag inte på dem eftersom jag är så upptagen som man kan bli, men vore jag singel så skulle jag kanske nappa.

Jag trodde att jag var värsta tönten eftersom jag ibland härjar på Betapet. Men det visade sig vara väldigt blandat med folk rent åldersmässigt =).

www.betapet.com

Blir så trött!

På mitt jobb används ofta uttrycket "Jag blir så trött!" Antingen e vi ofta frustrerade eller så fastnar man helt enkelt för vissa uttryck vilket gör att de lever vidare i all oändlighet.

Jag är i alla fall sååååå trött på att vara duktig hela tiden å han ont i magen för att jag inte ska klara av saker!!!

Är du också trött på något?

Äggmacka

Såhär kan man äta en äggmacka... det gör R i alla fall. Var tvungen att ta kort...visste inte att man kunde göra det så fint å omsorgsfullt  =)


RSS 2.0